odet-lingerie-een-borstHet is altijd een feest als Odet mij belt voor een nieuw setje.
We kennen elkaar alweer bijna 20 jaar en ik weet precies wat bij haar past. Iedere vrouw heeft iets unieks. En bij de een staat pastel kleuren en de ander heeft juist felle kleuren nodig.

Odet is zo’n uitbundig type die graag staat te schitteren met een nieuw mooi sexy setje. Ik maak haar ook niet blij met van die grote oma onderbroeken. Nee, madam wil nog steeds een string dragen. Nou van mij mag ze, ik kan daar innerlijk ook wel om lachen.

Terwijl we op ons gemak weer de juiste kleurtjes en model aan het zoeken zijn, zie ik dat Odet vol schiet. Tijd om alles aan de kant te zetten en een fles witte wijn op tafel te zetten. Het is tenslotte ook al weer bijna 8 uur ‘s avonds. Dus waarom ook niet.

Odet is gewoon emotioneel geworden. Door de lingerie heeft ze duidelijk het gevoel dat ze absoluut niet heeft ingeleverd in haar vrouwelijkheid. Door het dragen van mijn lingerie behoudt ze het gevoel dat ze nog van top tot teen een waarachtige vrouw is. Wetende dat ze onder haar zakelijke outfit een knalrode setje aan heeft, geeft haar een glinstering in de ogen en een mooi natuurlijke blos op haar wangen.

Het is mij al weer duidelijk wat voor effect het op vrouwen kan hebben. Ik realiseer dat het voor iedere vrouw anders. Graag wil ik van jou horen wat voor effect mijn lingerie heeft op jou. Ik ben nieuwsgierig naar je ervaring. Trouwens voor alle duidelijkheid, Odet weet dat ik vandaag over haar heb geschreven.